VITRA • WHITE DINING CHAIR WITH METAL WIRE BASE • CHARLES & RAY EAMES

We currently deliver our vintage products exclusively in the Netherlands. Please note that the information provided below is only available in Dutch for now. If you wish to know about our selling condition, please write an email to info@designlovesyou.com. Thank you for understanding.


VITRA 

EAMES PLASTIC ARMCHAIR DAR 

 

DESIGNERS

CHARLES & RAY EAMES

 

 

De Eames Plastic Arm Chair DAR (Dining height Armchair Rod base) is een prachtige eetkamerstoel met een in het oog springend onderstel van verchroomd staaldraad. Dit iconische meubelstuk, ontworpen in 1950 door het legendarische duo Charles en Ray Eames, combineert comfort en stijl in de esthetiek van het modernisme van midden vorige eeuw.

Deze set stoelen zijn in 2017 geproduceerd door Vitra en hebben een witte zitschaal zonder bekleding. Met 4 stuks op voorraad en in zeer goede staat, is het een perfecte keuze voor een stijlvolle en comfortabele eethoek. Een must-have voor liefhebbers van design die op zoek zijn naar een tijdloos en functioneel meubelstuk.

 

Afmetingen: 83 x 62,5 x 60 cm (BxDxH)
Zithoogte: 43 cm
Materiaal zitschaal: Polypropyleen
Materiaal onderstel: Metalen draadonderstel met schoren
Kleur zitschaal: Wit
Kleur onderstel:  Verchroomd
Productie datum:  2017
Conditie:  In zeer goede staat
Aantal: Set van 4 eetkamerstoelen
Levering: Bij voorkeur ophalen in onze werkplaats
Verzenden: Neem contact op voor de mogelijkheden 

 

SET VAN 4 STOELEN

NEEM AUB CONTACT OP VOOR ACTUELE PRIJS

 Als u de stoelen wilt zien neem dan contact met ons op. Wij hebben geen showroom. U kunt op afspraak onze werkplaats bezoeken. 

 

Bij voorkeur ophalen in Moergestel of Tilburg, uitsluitend op afspraak. Verzend- en/of transportkosten van onze werkplaats naar de koper zijn voor de koper.

 

In Nederland kunt u van verschillende transportservices gebruik maken, zoals bijvoorbeeld Brenger of Pickthisup.

 

Bekijk ook ons regelmatig wisselende aanbod op Whoppah, Marktplaats en Catawiki.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via info@designlovesyou.com. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.